Komorebi team.

Kristof De Smet

Kristof koestert de droom om als designer in de brillenwereld aan de slag te gaan. Voor zijn eindwerk productdesign kiest hij dan ook voor brillen.

Na enkele jaren als tekenaar, ontwerper en consultant in de IT-sector belandt hij in 2013 in de eyewearsector. Hij specialiseert zich in 3D-tekenwerk voor titaniumbrillen. Enkele unieke topstukken met wereldwijde faam komen van zijn tekentafel.

Brent De Coorde

Als interieurdesigner is Brent geïntrigeerd door architecturale 3D-visualisatie en productvisualisatie. Hij werkt enkele jaren als zelfstandige voor architectenbureaus.

Tijdens een opleiding meubelmaker leert hij Kristof kennen. Samen starten ze in bijberoep een eigen 3D-visualisatiebureau, ‘Studio O’.

Dat bureau werkt tot 2016 voor verscheidene firma’s. Samen met Kristof vormde Brent die ontwerpstudio om tot Komorebi eyewear.

Arne Van Nieuwenhuyze

R & D
Brand ambassador Nederland
Arne@komorebi.be
0479 25 37 85

Luna Martens

Quality Control &  Logistiek
Luna@komorebi.be
0471 56 26 76
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.