Komorebi team.

Kristof De Smet

Marketing & sales manager
Kristof@komorebi.be 
053 51 03 90

Kristof koestert de droom om als designer in de brillenwereld aan de slag te gaan. Voor zijn eindwerk productdesign kiest hij dan ook voor brillen.

Na enkele jaren als tekenaar, ontwerper en verkoper in de IT-sector belandt hij in 2013 in de eyewearsector. Hij specialiseert zich in 3D-tekenwerk voor titaniumbrillen. Enkele unieke topstukken met wereldwijde faam komen van zijn tekentafel.

Samen met Ti en Brent start hij in 2016 Komorebi eyewear op.

Ti Vandenbroucke

Ti ontwerpt al meer dan 21 jaar brillen. Ze werkt eerst voor de bekendste brillenmerken van België. Topmerken met internationale weerklank.

Voor verschillende ontwerpen van haar ontvangen deze merken prijzen op internationale beurzen.

Ondertussen groeit bij haar het verlangen om een eigen brillenmerk te starten.

Het resultaat is Komorebi eyewear: een merk met een eigen identiteit, die kwaliteit en passie terugbrengt in de optiekwereld.

Brent De Coorde

Operation manager
Brent@komorebi.be
053 51 03 92

Als interieurdesigner is Brent geïntrigeerd door architecturale 3D-visualisatie en productvisualisatie. Hij werkt enkele jaren als zelfstandige voor architectenbureaus.

Tijdens een opleiding meubelmaker leert hij Kristof kennen. Samen starten ze in bijberoep een eigen 3D-visualisatiebureau, ‘Studio O’.

Dat bureau werkt tot 2016 voor verscheidene firma’s. Samen met Ti vormen Kristof en Brent die ontwerpstudio om tot Komorebi eyewear.